Montclair State University – Student Center Addition

ENV worked with the University in designing an 1,800 sqft addition on the east facade of the MSU Student Center.  The space houses a new coffee brand with additional seating and is clad in glass and concrete panels in an effort to integrate with the building’s existing aesthetic. The project also included the gut renovation and brand design for the servery within the Dining Hall. ENV worked with for the University’s food service provider to incorporate 5 new food service brands within the student cafeteria.

Completed in the summer of 2015, the project has provided a much-needed update to the existing building while also providing a dynamic glass-enclosed space for students to relax between classes.

A view before our team transformed this once terrace into a premier dining space as seen to the left.

Interior of the new addition which provides ample seating and dining areas for the students to relax.

GridView all work